Tineri arestați pentru tâlhării. Au furat până și buletinul victimei

307
Tineri arestați pentru tâlhării. Au furat până și buletinul victimei - tineri-1511541879.jpg

Articole de la același autor

Doi tineri, cu vârste de 21 și 35 de ani, au fost reținuți de polițiști pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie. Potrivit anchetatorilor, în urmă cu câteva zile, cei doi tineri ar fi agresat un bărbat, în vârstă de 68 de ani, în localitatea Murfatlar. După ce i-au aplicat câteva lovituri, Ionuț Crăivan și Vasilică Tudorache i-au furat victimei cardul bancar, suma de 600 de lei și cartea de identitate.

Ionuț Crăivan este o mai veche cunoștință a oamenilor legii, având antecedente penale. Judecătoria Constanța a emis pe numele celor doi tineri mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Agresorii au fost escortați și introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța.

De asemenea, un alt bărbat este cercetat în cazul unei tentative de tâlhărie. Mădălin Viorel Sabău, un tânăr de 19 ani, a intrat în boxa unui bloc de pe raza Secției 5, de unde a încercat să fure mai multe componente metalice. Doar că, un locatar al blocului a auzit zgomotul produs de tânăr și a încercat să-l oprească. După ce a sesizat că a fost depistat, Mădălin l-a agresat pe bărbat și a fugit. La scurt timp a fost identificat și reținut de polițiști. Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2369 secunde