Țigări de contrabandă găsite într-un autoturism cu numere de Italia

77
Țigări de contrabandă găsite într-un autoturism cu numere de Italia - tigaridecontrabanda-1401436175.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au ridicat în vederea confiscării 220 pachete cu țigarete de contrabandă, care erau transportate de un cetățean român, pe raza municipiului Constanța, cu un autoturism marca Fiat cu numere de Italia.

Ieri, în jurul orei 09.30, polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Constanța au oprit pentru control un autoturism marca Fiat, cu numere de Italia, condus de un constănțean în vârstă de 35 ani. 


În urma controlului au fost descoperite, în portbagajul autoturismului, 220 pachete cu țigarete din mărcile Ashima și Marble, de proveniență magazin duty free, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență.


Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cele 4.400 de țigarete, în valoare de aproximativ 2.200 lei, iar autoturismul, evaluat la 1.500 euro, a fost lăsat în custodie în vederea continuării cercetărilor.


Bărbatul este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, prin "deținere, transport și comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Mai 2014
Stire din Eveniment : "Captură" serioasă la Agigea
Pagina a fost generata in 0.4985 secunde