€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Țigări ascunse în lăzile de legume și fructe din Piața Griviței

Ştire online publicată Luni, 05 Noiembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii locali sunt din ce în ce mai activi, în Constanța. Într-o singură zi de week-end, aceștia au reușit să dea 243 de amenzi contravenționale, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 53.180 de lei.

„În data de 1 noiembrie 2018, polițiștii din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat pe toată raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță în rândul constănțenilor. Controalele s-au desfășurat independent de alte instituții și au fost orientate în principal pentru menținerea curățeniei, asigurarea ordinii și liniștii publice, fluența circulației pe drumurile publice, protecția mediului, depistarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale privind plata parcării etc.”, precizează reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Tot sâmbătă, aceștia au descins în Piața Griviței. Așa au aflat că persoanele care vindeau țigări netimbrate le depozitau între lădițele de legume și fructe ce aparțineau unor comercianți autorizați din interiorul pieței agroalimentare.

„Au fost identificate și persoanele cărora le aparțineau tonetele respective, iar țigările și actele premergătoare anchetei penale au fost înaintate organelor judiciare în vederea continuării cercetărilor”, au mai adăugat cei de la Poliția Locală. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8125 secunde