"Texane" cu acte false, verificate de Garda de Coastă

217
3

Articole de la același autor

Aveți autoturismul înmatriculat în Bulgaria și mergeți tot în țara vecină pentru realizarea inspecției tehnice periodice? Aveți grijă ca verificările să fie conforme cu legea, iar talonul care vi se înmânează să fie autentic, în caz contrar urmând să răspundeți în fața legii. 




Tot mai multe taloane ITP falsificate au fost descoperite, în ultima perioadă, de polițiștii de frontieră, motiv pentru care aceștia verifică și cu mai mare atenție actele care le sunt înmânate de șoferii "texanelor". Numai la sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii de frontieră din Ostrov și Cernavodă au depistat trei autoturisme cu aceste acte falsificate. 


Pe numele șoferilor, trei constănțeni cu vârste cuprinse între 21 și 48 de ani, au fost întocmite dosare penale pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, iar cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia. 




Comentează știrea

.
23 august 2013
toti tiganii au troace cu nr de BG

Toti tiganii au opeluri cu nr de BG

Lite
23 august 2013
P

Nu am masina cu numere de TX dar pentru situatia asta e vinovat guvernul in primul rand pentru ca a pus taxele alea imense la inmatriculare.

fake hermes kelly
21 noiembrie 2013
fake hermes kelly

hermes replica kelly bags Stiri Eveniment : "Texane" cu acte false, verificate de Garda de Coastă | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online fake hermes kelly http://www.sl-transport.dk/editace/css/genti-hermes-replica.html

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 August 2013
Stire din Eveniment : Un nou concurs la Garda  de Coastă
Marţi, 20 August 2013
Stire din Eveniment : Un nou concurs la Garda de Coastă
Pagina a fost generata in 0.9814 secunde