€ 4.7601
£ 5.4034
$ 4.2755

Mai multe ştiri online:

Testare gratuită acumulatori auto, la Autorol Constanța

Ştire online publicată Marţi, 24 Aprilie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
O baterie este suficient de puternică dacă vă duce la destinație în mod confortabil, sigur și eficient. De aceea, este mai important ca niciodată să verificați bateria cu regularitate. Puțini șoferi știu că 39% din toate defecțiunile mașinilor sunt cauzate de baterie.

Sâmbătă, 28 aprilie, caravana Varta a producătorului Jhonson Controls este prezentă la Constanța, la sediul Autorol. Șoferii care ajung la punctul de lucru situat pe Aleea Pelicanului, nr. 18, din zona CET, în week-end, vor avea posibilitatea de a face o verificare gratuită a instalației electrice și a bateriei autoturismului.

Evenimentul se adresează conducătorilor auto care vor să-și testeze gratuit instalația și bateria mașinii. Atenție! Doritorii vor avea la dispoziție o singură zi, sâmbătă, în intervalul orar 8.00 – 15.00, la sediul Autorol din zona CET, în apropierea sediului Polaris.

Johnson Controls Power Solutions este cel mai mare producător de acumulatori auto, furnizând aproximativ 146 milioane de baterii anual producătorilor de mașini și industriei aftermarket. Sistemul de reciclare Johnson Controls a reușit să facă din bateriile auto cel mai reciclat produs de consum din lume.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7329 secunde