Teroare pe străzile din Năvodari! Tâlhar mascat și înarmat, prins de polițiști cu focuri de armă

9639
Teroare pe străzile din Năvodari! Tâlhar mascat și înarmat, prins de polițiști cu focuri de armă - 67805790757124958037437328613365-1565337151.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în jurul orei 03.00, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliției orașului Năvodari, în timp ce se afla în desfășurarea activităților de serviciu, pe strada Albinelor din orașul Năvodari, a observat un grup de persoane (2 femei și 2 bărbați), care alergau și strigau după ajutor, reclamând verbal faptul că ar fi urmărite de o persoană necunoscută.

Polițiștii au recunoscut persoana în cauză, care avea fața acoperită cu o mască, iar în mâini ținea două obiecte înțepătoare (cuțite). La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcția opusă, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, atât pedestru, cât și cu autospeciala de poliție.

După aproximativ un kilometru, persoana în cauză a fost depistată intrând într-un gang. În timp ce unul dintre polițiști l-a urmărit pedestru, colegul acestuia a blocat cu autospeciala de poliție aleea Ghioceilor, din proximitatea unei piețe, moment în care agresorul a fost împiedicat în a-și continua deplasarea.

Polițistul a procedat la somarea persoanei, în repetate rânduri, să se oprească, însă, la un moment dat, aceasta l-a atacat pe polițist, manifestând un comportament periculos.

Ca urmare a pericolului iminent, polițistul a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de armă asupra persoanei, aceasta fiind rănită în zona membrelor inferioare, motiv pentru care polițistul a solicitat un echipaj de ambulanță.

Precizăm faptul că, până la sosirea echipajului, victimei i-a fost acordat primul ajutor de către polițist.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Iași, care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În continuare, se efectuează cercetări pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0327 secunde