€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

TEROARE la o creșă din Năvodari. Copii maltratați și obligați de îngrijitoare să se spele cu apă din WC!

Ştire online publicată Marţi, 07 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
UPDATE / Punct de vedere oficial, de la Primăria Năvodari:


"Ȋn cazul incidentului de la Creșa nr. 20, Primăria Năvodari a demarat procedura de cercetare disciplinară a persoanelor implicate, conform prevederilor legale în vigoare.
Comisia de cercetare disciplinară din cadrul aparatului de specialitate al primarului va analiza și va dispune măsurile care se impun, conform Codului Muncii.

Menționăm că situația apărută este regretabilă și considerăm astfel de comportamente la locul de muncă intolerabile, atât din punct de vedere uman, cât și legal, mai cu seamă în relația cu copiii, fiind conștienți de efectele nefaste asupra personalității lor.

Este un incident izolat, nu au mai existat astfel de situații până în prezent, iar cei vinovați vor suporta consecințele faptelor lor.

De asemenea, sperăm că acest eveniment neplăcut să nu creeze impresia că în cadrul Creșei, copiii nu ar beneficia de servicii corespunzătoare, conform nevoilor lor de creștere și dezvoltare!

Primăria orașului Năvodari este deschisă în relația cu părinții copiilor și orice sesizare va fi analizată riguros, pentru a preîntâmpina alte situații de acest gen!"


***
Scene șocante au fost înregistrate la o creșă din Năvodari! Momentele în care copiii erau abuzați de îngrijitoare au fost înregistrate de un părinte.

Angajatele sunt acuzate că i-au bătut pe cei mici și i-au pus să se spele pe față cu apă din toaletă. Cu dovezile obținute, oamenii au alertat Poliția, care a deschis o anchetă.

Țipetele și amenințările și modul în care îngrijitoarele îi umilesc pe copiii din creșă au fost surprinse de sistemul audio montat de un părinte.

Conducerea creșei, precum și autoritățile locale vor face propriile anchete.

Părinții spun că nu se vor opri până când îngrijitoarele nu vor plăti pentru abuzurile la care i-au supus pe copii.

„Numai figuri ai în cap! Fir-ai a naibii de zăpăcită, în ce hal poate să alerge și umflatul ăsta se ia după ea”, se aude o îngrijitoare spunând pe fundal.

Reacțiile părinților copiilor

„Am aflat că sunt tratați foarte urât, sunt bruscați, sunt înjurați, jigniți”.

„Pe lângă faptul că m-a deranjat foarte tare că a pus-o să se spele cu apă din toaletă pe față, se țipă încontinuu la ea, țin să cred că au ceva personal cu ea, pentru că 80% din acea înregistrare de o oră nu se țipă, se urlă”, a spus mama unui copil. 


sursa: www.antena3.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7629 secunde