Teroare în cartierul Coiciu / Cei opt indivizi implicați în scandal, la Tribunalul Constanța

900
Teroare în cartierul Coiciu / Cei opt indivizi implicați în scandal, la Tribunalul Constanța - incaierare-1476437315.jpg
Tribunalul Constanța judecă astăzi recursul făcut de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, după ce judecătorul Bogdan Alexandru Arhip a decis să-i lase în libertate, sub control judiciar, pe cei 8 indivizi care au terorizat o familie din cartierul Coiciu. 




Vă reamintim că scene desprinse din războaiele civile au avut loc, în urmă cu câteva zile, în cartierul constănțean Coiciu. Aproximativ 30 de indivizi, înarmați cu mai multe bâte, răngi și chiar macete, au încercat să pătrundă într-o locuință de pe strada Biruinței, din municipiul Constanța. Mai multe persoane au tăbărât pe gardul locuinței și au încercat să intre cu forța în casă. Unul dintre tinerii aflați în curtea locuinței a fost lovit cu bâta, în timp ce se lupta să țină poarta închisă. Un alt tânăr, nepotul proprietarilor, a fost tăiat cu maceta la mână și bătut cu bestialitate, cu pumnii și picioarele.
Cu mai multe detalii despre acest caz și despre agresori vom reveni în ediția de mâine. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9925 secunde