TERIFIANT! O polițistă și-a împușcat mortal mama, apoi s-a sinucis. Bebelușul femeii a murit la spital

1032
TERIFIANT! O polițistă și-a împușcat mortal mama, apoi s-a sinucis. Bebelușul femeii a murit la spital - constanta15028961401509106317-1532895456.jpg

Articole recomandate

O polițistă din localitatea Bălești, județul Gorj, și-a împușcat mortal mama cu arma soțului său, polițist și el, și și-a rănit copilul în vârstă de șase luni, apoi s-a sinucis. Copilul de numai 6 luni a murit duminică seară la spitalul din Târgu Jiu, în urma incidentului, având mai multe leziuni grave provocate de mama sa, înainte ca aceasta să își pună capăt zilelor.

Descoperirea macabră a fost făcută de soțul femeii, care fusese plecat la cumpărături. Femeia din localitatea Bălești ar fi polițistă în cadrul Poliției TF Târgu Jiu și se afla în concediu de maternitate.

Polițista și soțul ei s-au mutat recent în localitatea Bălești din județul Gorj, iar duminică soțul femeii ar fi fost plecat din localitate.

Bebelușul de numai șase luni al polițistei din Bălești, care și-a ucis mama și apoi s-a sinucis, a murit la spital, unde fusese transportat în stop cardiorespirator, scrie gorj-domino.ro.

Surse din anturajul polițistei au precizat că Adela Maria L. suferise o depresie extrem de gravă în urma nașterii.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Gorj, Andrei Lazăr, a declarat pentru News.ro că polițiștii fac duminică seara cercetarea la fața locului, la locuința unei familii din localitatea Bălești, județul Gorj, după ce o polițistă a folosit arma soțului său, care este polițist, și și-a împușcat mortal mama, apoi s-a sinucis, dar nu înainte de a-i provoca fiului ei de șase luni mai multe leziuni.

"Evenimentele sunt în desfășurare. O femeie a folosit arma soțului care este polițist, și-a ucis mama și apoi s-a sinucis. Copilul are și el leziuni destul de grave și a fost transferat la spital, la Târgu Jiu. În tot acest timp, soțul femeii a fost plecat la cumpărături", a declarat Andrei Lazăr.

Polițiștii fac cercetarea la fața locului, iar trupurile femeii și mamei sale vor fi duse la IML pentru necropsie.

Polițista, testată psihologic în 2017



Polițista din Gorj, care și-a împușcat mortal mama după care s-a sinucis, a fost testată psihologic ultima dată în luna mai anul trecut, înainte de a intra în concediu maternal, anunță Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

"Astăzi, în jurul orei 19.00, un polițist, din cadrul Postului de Poliție comunal Mătăsari, a sesizat, prin apel 112, că soția sa, agent de poliție la TF Tg.-Jiu, încadrată în 2006, și-a împușcat mortal mama, în zona toracelui, după care s-a împușcat în cap, folosind pistolul din dotarea acestuia.Deplasându-se la fața locului, în comuna Bălești, sat Ceauru, județul Gorj, în interiorul locuinței, polițiștii au găsit și un minor, în vârstă de 6 luni, care a fost transportat la spital, cu leziuni în zona capului. Polițista a fost găsită cazută, lângă ușa de la intrarea în locuință, cu pistolul lângă ea, iar mama acesteia într-o cameră, în pat", precizează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), într-un comunicat de presă

Femeia a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal.

Polițistul deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an, mai arată IGPR.


sursa articol: www.romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9519 secunde