TERIBILIST LA VOLAN / Prins în timp ce gonea către Constanța cu 219 km/h!

470
1
TERIBILIST LA VOLAN / Prins în timp ce gonea către Constanța cu 219 km/h! - 10083921397996292-1424694430.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 36 de ani s-a ales cu permisul suspendat și o amendă usturătoare după ce a încălcat legislația rutieră. În noaptea de duminică spre luni, bărbatul, din București a fost surprins de un echipaj al Biroului de Poliție Autostrada A2 în timp ce circula cu autoturismul său, având o viteză de 219 km/h. Bucureșteanul a fost surprins de radar pe sensul București - Constanța.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 877,5 de lei. De asemenea, polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile.


Poliția Română este la datorie pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave și salvarea de vieți! Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice! 



Comentează știrea

cristi
23 februarie 2015
oferta

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5619 secunde