Țepar-fugar, prins de polițiști, la Constanța

300
Țepar-fugar, prins de polițiști, la Constanța - patruanidupagratii-1478799528.jpg

Articole de la același autor

A fost înștiințat că trebuie să stea după gratii, în urma unei infracțiuni comise, dar a încercat să se facă nevăzut, pentru a amâna cât mai mult momentul încarcerării. Din păcate pentru el, oamenii legii l-au găsit și l-au trimis după gratii, acolo unde îi va fi locul pentru următorii ani.

Este vorba despre un bărbat de 59 de ani, din localitatea Costești - județul Vâlcea, pe numele căruia Judecătoria Horezu a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de patru ani și șase luni pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Polițiștii de la Investigații Criminale - Compartimentul urmăriri sunt cei care au dat de urma acestuia, chiar pe raza municipiului Constanța.

Cel în cauză a fost identificat de polițiștii constănțeni chiar de la sosirea în județ, fiind încătușat în zona unui complex comercial, după ce a încercat să se sustragă punerii în executare a mandatului.

Probele administrate de anchetatori scot la iveală faptul că bărbatul, în calitate de administrator al unei societăți comerciale ce se ocupă cu achiziționarea de piese auto, ar fi oferit altor societăți comerciale din România bilete fără acoperire în conturi bancare și nu ar fi înregistrat unele facturi în actele contabile ale societății proprii.

Mai mult decât atât, pentru a nu fi depistat de polițiști, bărbatul a folosit datele personale ale fratelui său.

Persoana în cauză a fost escortată de polițiștii constănțeni la Penitenciarul Poarta Albă, de unde a fost preluată de agenții de penitenciar pentru efectuarea pedepsei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5252 secunde