Teodor Meleșcanu, noi detalii despre tânăra arestată pentru spionaj în favoarea României

210
Teodor Meleșcanu, noi detalii despre tânăra arestată pentru spionaj în favoarea României - teodormele537canu-1530026655.jpg
Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat marți că MAE nu are nicio comunicare oficială din partea autorităților ruse referitoare la românca acuzată în Rusia de spionaj în favoarea țării noastre.


"Acum nu avem nicio comunicare oficială din partea autorităților ruse. Am încercat să obținem de la ambasadorul rus o anumită clarificare, toată lumea merge doar pe ceea ce s-a prezentat în media. Până acum nu am avut niciun fel de solicitare, nici din partea Rusiei, nici din partea familiei, de asistență consulară din partea noastră", a precizat Meleșcanu, marți, la Senat.


Carina Țurcan, care are în acest moment cetățenie rusă și română, a fost reținută pe 14 iunie, despre arestul său aflându-se abia în data de 19 iunie, sub acuzația de spionaj în favoarea României și riscă până la 20 de ani de închisoare. Carina Țurcan, membră în Consiliul de administrație al unei companii energetice din Rusia, a fost arestată la Moscova sub acuzația de spionaj în favoarea României, după cum a informat agenția rusă de presă TASS, citând surse judiciare.


Sursă: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7632 secunde