TENTATIVĂ DE VIOL LA CONSTANȚA! "Poliția a venit după aproximativ 20-25 minute. E inadmisibil!"

10759
TENTATIVĂ DE VIOL LA CONSTANȚA!

Articole de la același autor

Un mesaj postat pe un grup destinat mămicilor, pe facebook, atrăgea atenția, aseară, asupra unei tentative de viol ce avusese loc într-o stație de autobuz din Constanța. Martorul povestește că deși pericolul era unul real, oamenii legii nu s-au deranjat să acționeze în lipsa unor dovezi concrete.


"Politia română lovește din nou! Un bărbat, dacă-l pot numi așa, a luat o femeie din stație i-a pus mâna la gură și a vrut să o violeze, având pantalonii în vine. L-a văzut un om și a început să-l alerge, apoi l-au prins băieții de la barul din cartier. Oamenii au sunat la 112 pentru a solicita intervenția Poliției la fața locului, pe Aleea Timonei. Au sunat la poliție, iar poliția le-a spus că ei nu vin decât dacă au dovezi concrete că ar fi fost tentativă de viol ... păi ce concret vrei când femeia aia speriată țipa că o violează, iar el avea pantalonii în vine? Aveți grijă pe unde umblați, mai ales noaptea, că nu poți ști peste cine dai. Poliția a venit după aproximativ 20-25 minute. E inadmisibil", notează martorul, pe un grup de pe Facebook.




În replică, printr-un comunicat de presă, Poliția Constanța neagă timpii de așteptare, susținând că s-a acționat "de îndată".


"La data de 28 iulie a.c, în jurul orei 22.10, polițiștii Secției nr. 5 Constanța au fost sesizați despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanța.



Deplasată, de îndată, la fața locului, patrula de poliție a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o stație de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanța.

Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.", este mesajul Poliției Constanța.

De precizat că, după ce a fost transportat la spital pentru asistență medicală de specialitate, bărbatul a fost readus pentru audieri și în această dimineață a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol. A fost introdus in arestul IPJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5696 secunde