€ 4.683
£ 5.2808
$ 4.1063

Mai multe ştiri online:

Tentativă de lovitură de stat? Jandarmeria a sesizat DIICOT

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
DIICOT susține că sesizarea privind evenimentele petrecute la protestul din seara de 10 august a fost depusă de Jandarmeria Română.

Biroul de presă al DIICOT a transmis, astăzi, Agerpres că Jandarmeria este cea care a depus o sesizare pe art. 397, alin. 2 Cod penal, în legătură cu evenimentele din 10 august, și nu ministrul de Interne, Carmen Dan.

Art. 397 - Acțiuni împotriva ordinii constituționale - stipulează la alin. (2): „Întreprinderea de acțiuni violente împotriva persoanelor sau bunurilor săvârșite de mai multe persoane împreună, în scopul schimbării ordinii constituționale ori al îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat, dacă se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi”.

Ieri, ministrul Carmen Dan a anunțat că a depus la DIICOT „o acțiune” prin care expune evenimentele petrecute la protestul din seara de 10 august și a cerut Parchetului să facă toate verificările necesare în acest caz.

Carmen Dan a spus că nu are informații că protestul ar fi fost finanțat din străinătate, însă a văzut filmele prezentate în mass-media.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
ieri, ora 17:33 Foto : Afaceri imobiliare. Cartier imens  de locuințe, în zona „Abator“ 2526 vizite, 0 comentarii Afaceri imobiliare. Cartier imens de locuințe, în zona „Abator“
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1582 vizite, 0 comentarii Horoscop
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.806 secunde