€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Tentativă de înșelăciune, la Constanța. Escrocii au cerut 18.000 de euro

Ştire online publicată Miercuri, 03 Ianuarie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați, în urmă cu câteva zile, de către o femeie, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Constanța, cu privire la faptul că a fost apelată pe telefonul fix de către o femeie, care s-a recomandat ca fiind fiica sa, informând-o că a suferit un accident și este la spital.

Pentru efectuarea unei operații, i s-a adus la cunoștință, de către o voce de bărbat necunoscută, care s-a recomandat a fi medic, că ar fi nevoie de suma de 18.000 de euro. Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat organele de poliție. Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă pentru identificarea autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.

„Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în niciun caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală. Se recomandă ca, în astfel de cazuri, în care cetățenii sunt sunați și li se solicită diferite sume de bani telefonic, pentru rezolvarea unor accidente rutiere, să se apeleze imediat la 112 sau la Poliție, pentru a se verifica dacă fiul, fiica, ruda, rudele au fost implicate într-un accident rutier”, vă sfătuiesc polițiștii constănțeni.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7912 secunde