"Telenovelă" pe varianta Constanței: prostituată răpită și bătută de foștii "pești"!

2188

Articole de la același autor

 Scene desprinse parcă din filmele polițiste, vineri seară, 27 septembrie, pe varianta Constanței. Martorii au văzut cum doi indivizi au coborât în grabă dintr-un autoturism, au luat pe sus o tânără aflată pe marginea șoselei, au băgat-o cu forța în mașină, în timp ce aceasta se zbătea și țipa, și au demarat în trombă. Imediat, incidentul a fost semnalat și polițiștilor constănțeni, iar cazul a intrat în atenția Biroului Investigații Criminale de la nivelul Poliției municipiului Constanța.

În urma cercetărilor, polițiștii au reușit să identifice autoturismul folosit în răpire, dar și pe cei doi suspecți. Este vorba despre doi indivizi din comuna Mihail Kogălniceanu, Eduard N., de 32 de ani, și Albert Nicolae I., de 23 de ani. Anchetatorii au stabilit că cei doi suspecți au dus-o pe tânără - identificată ca fiind Andreea I., de 18 ani, din comuna Crucea - la locuința bărbatului de 32 de ani, unde au sechestrat-o și au agresat-o fizic.

Surse apropiate anchetei susțin că, de fapt, cei doi bărbați erau proxeneții tinerei și au vrut să îi aplice o "corecție" pentru că a vrut să iasă de sub protecția lor. Astfel, se pare că tânăra, care ar practica prostituția pentru beneficiul celor doi, ar fi decis să își ia soarta în mâini și să lucreze pe cont propriu. Ar fi venit în municipiul Constanța, unde ar fi închiriat un apartament și a ieșit "la muncă" pe variantă. Aici a fost găsită de cei doi suspecți, hotărâți să îi dea o lecție.

Cei doi suspecți au fost prezentați instanței de judecată sub acuzația de lipsire de libertate în mod ilegal, iar magistrații au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4735 secunde