Tehnica navală, auto și de geniu. Chiar atât merită Armata Română?

3664

Articole de la același autor

Tehnica navală, tehnica auto, tehnica de geniu - trecute în revistă, la o unitate militară din România.

Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu, vorbesc de la sine…

TV-uri (apropos, dacă facem un sondaj, cred că majoritatea populației se gândește la televizor, și nu la Tudor Vladimirescu, atunci când vede emblema TV!), Aro, Dacii, mai lipseau camioanele SR…

Resursă umană există, sunt convins că militarii sunt profesioniști în domeniu, poate că ar merita și am merita mai mult noi toți, ca popor.

Oare cât de eficiente ar mai fi într-o situație reală - Doamne ferește! - de conflict.

XXX

În rândurile de mai jos, știrea inițială:

Vineri, 4 octombrie, pe o vreme ploioasă care anunța că toamna și-a intrat în drepturi, s-a desfășurat revista de front cu prilejul finalizării întreținerii tehnice de sezon, la Batalionul Nave Treceri Fluviale.

Militarii implicați în această activitate au prezentat comisiilor de verificare, tehnica în stare de funcționare și fișele tehnologice privind lucrările executate.

Comandantul Batalionului Nave Treceri Fluviale, colonelul Constantin Andrei, a trecut în revistă tehnica navală, tehnica auto și de geniu, armamentul și materialele subunităților.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că activitatea de întreținere a tehnicii s-a executat cu responsabilitate și că personalul unității s-a implicat pentru atingerea obiectivelor stabilite la această activitate.

Tehnica unității este operativă, iar unitatea poate răspunde prezent la misiunile ce i se pot încredința.

Foto și text: Maria Mâțu

Brigada 10 Geniu "Dunărea de jos"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3017 secunde