Teddy Nătăvală vrea din pușcărie la psihiatru

489
Aflat încă din luna martie în penitenciarul Poarta Albă, pentru a ispăși o pedeapsă de cinci ani pentru înșelăciune, fostul polițist de la "Doi ș-un sfert" Teddy Nătăvală a cerut judecătorilor Tribunalului Constanța întreruperea executării pedepsei.
Motivele pe care acesta le-a invocat pentru a fi lăsat în libertate au fost de ordin medical, el susținând că afecțiunile de care suferă nu pot fi tratate în spitalele din sistemul penitenciarului. Nătăvală a spus că suferă de cataractă, care trebuie operată într-un an pentru a-și salva vederea, că are afecțiuni hepatice și are nevoie de consiliere psihologică și psihiatrică pentru a depăși trauma suferită de implicarea în procesul penal care l-a trimis în spatele gratiilor.
Magistrații au dispus respingerea cererii lui Teddy Nătăvală.
Amintim că el a fost judecat alături de omul de afaceri Doru Constantin Codreanu, și de foștii finanțiști Marian Manta, Ștefan Brânză și Gheorghe Nicuț-Tănăsescu, cei din urmă acuzați de abuz în serviciu, într-un dosar privind o rambursare ilegală de TVA în valoare de 34 de miliarde de lei vechi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 17 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Accident mortal la Oil Terminal
Pagina a fost generata in 2.0122 secunde