€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Țeapă cu telefoane mobile, în piața Tomis 3

Ştire online publicată Sâmbătă, 30 Mai 2015. Autor: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
Păcălelile cu telefoane mobile, date la colț de stradă, sunt vechi. Și cu toate acestea, bișnițarii încă nu duc lipsă de clienți. Drept dovadă, zilele trecute, puțin a lipsit ca un constănțean să ajungă victimă a unui escroc și să dea banii, chipurile, pe un telefon „performant” numai bun de aruncat la gunoi! Din fericire, tranzacția a fost întreruptă de un echipaj de jandarmi.

Potrivit oamenilor legii, victima a fost abordată, în mijlocul zilei, în apropierea pieței Tomis 3, de un individ de 40 de ani, care i-a oferit un Iphone la un preț derizoriu. Încântată, victima a acceptat. Doar că, într-o clipă de neatenție, escrocul a înlocuit Iphone-ul cu un telefon Samsung nefuncțional, învelit în scotch și introdus într-o husă de aceeași culoare cu Iphone-ul.

Tranzacția a stârnit suspiciunea unui echipaj de jandarmi de la Gruparea Mobilă Tomis care patrula în zonă, iar militarii au oprit la timp tranzacția și l-au reținut pe escroc. Acesta a fost predat polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8912 secunde