Reclamație la Secția 5 Poliție:

TE DOARE MINTEA: "M-AU VIOLAT trei bărbați. Ba nu, doar S-AU MASTURBAT..."

3508
1
TE DOARE MINTEA:
O constănțeancă a sunat, ieri dimineață, la Serviciul unic de urgență 112, după ce a găsit, pe o străduță de la marginea municipiului Constanța, o tânără aflată într-o stare avansată de ebrietate și care spunea, deși incoerent, că a fost victima unui viol. Imediat, tânăra a fost dusă la sediul Secției 5, iar polițiștii au încercat să afle de la ea ce s-a întâmplat, prin ce grozăvie a trecut. 


Au reușit să afle că femeia are 26 de ani, iar în noaptea de duminică spre luni a petrecut împreună cu mai mulți prieteni într-un club din centrul Constanței, de pe B-dul Tomis, iar spre dimineață a plecat, împreună cu trei bărbați, din rândul cunoștințelor, cu un taxi. Ulterior, istorisirea femeii a devenit incoerentă. Inițial, ea a susținut că a fost dusă la marginea orașului, iar cei trei indivizi ar fi violat-o. După câteva minute, însă, fata, care abia putea lega cuvintele, și-a schimbat versiunea asupra celor întâmplate: "Nu m-au violat, doar s-au masturbat în fața mea!".


Pentru că nu reușeau să se înțeleagă cu ea, polițiștii au cerut ajutorul medicilor de la Ambulanță, care i-au acordat îngrijiri medicale în cadrul Secției 5 Poliție, după care au transportat-o la Spitalul Județean. Ulterior, în cursul după-amiezii, după ce fata și-a mai revenit și au sosit și membrii familiei, polițiștii au aflat că aceasta are probleme medicale, urmând un tratament pentru o afecțiune psihică și că nu are voie să consume alcool, care-i agravează starea. Mai mult, ea a negat că ar fi fost violată.


De asemenea, examenul genital a evidențiat că nu a întreținut un raport sexual recent, fie el consimțit sau forțat. Polițiștii continuă însă cercetările pentru a elimina orice suspiciune că tânăra a fost victima vreunei infracțiuni. 


Comentează știrea

nevermind
12 martie 2013
uatdafuck

Exista un loc special ptr persoanele ca tanara de 26 de ani: la noi in zona se situeaza in loc. PALAZU, si poarta denumirea generica de SPITAL.......!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Viol întrerupt de polițiști
Pagina a fost generata in 0.3989 secunde