Taxiurile la control! Poliția și RAR fac "curățenie"

278
1

Articole de la același autor

Autoritățile intenționează să facă "curățenie" în rândul taxiurilor din municipiul Constanța. Drept pentru care, în fiecare săptămână, polițiștii de la Serviciul Poliției Rutiere, împreună cu specialiștii de la Registrul Auto Român ies pe stradă și verifică autoturismele care transportă persoane în regim de taxi.

Ieri după-amiază, oamenii legii, printre care îi menționăm și pe polițiștii de la Poliția Transporturi Constanța au verificat taxiurile din zona Gării Constanța, atât în ceea ce privește legalitatea documentelor, cât și starea tehnică a autoturismelor. Acțiunea se încadrează într-o campanie de prevenire desfășurată la nivel național

Menționăm că, la acțiunile anterioare au fost depistate numeroase nereguli, precum ITP-uri expirate, defecțiuni la sistemul de direcție sau de semnalizare etc.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1192 secunde