Taximetriștii din Constanța, marș de protest

878
2
Primăria municipiului Constanța anunță că în zilele de 13 și 14 decembrie vor avea loc un marș de protest cu autovehicule și un miting al taximetriștilor având ca scop eliminarea concurenței neloiale în taximetrie și reglementarea activității de taximetrie în municipiul Constanța. 


În acest context, traficul auto va fi îngreunat în municipiul Constanța în intervalul orar 10.00 – 17.30, pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Negru-Vodă, benzile 2 și 3 de lângă pista de biciclete, banda 1 rămânând liberă. Coloana de autovehicule va continua pe strada Traian unde va ocupa ambele benzi de circulație pe sensul de mers către sensul giratoriu de la Poarta 2, dar numai până în dreptul intrării în parcarea Consiliului Județean Constanța. O parte dintre șoferii taximetrelor staționate vor participa la mitingul de protest care se va desfășura pe platoul din fața Instituției Prefectului Constanța.


Pentru buna desfășurare a acțiunii de protest nu se va bloca niciun drum public pe traseul pe care se vor deplasa protestatarii/coloana de autovehicule și vor fi respectate semnele, semnalele, indicațiile polițiștilor implicați în misiune. Totodată, zona intersecțiilor precum și centrul intersecțiilor nu va fi blocat, iar începând cu ora 06:00, în ambele zile ale protestului, se vor interzice accesul și staționarea autovehiculelor în parcarea aflată pe b-dul Tomis, tronsonul cuprins între străzile Ștefan cel Mare și Cuza Vodă.


Comentează știrea

Client
12 decembrie 2017
Marsul jegurilor

Pentru ce faceti protest javre ordinare, pentru taxiurile mizerabile si hodorogite, pentru ca putiti ingrozitor si fumati in taxi, pentru smecheria cu "maimuta", pentru ca sunteti pesti, comportati-va civilizat si onest , apoi sa aveti pretentii !!!!!!!

Lehel de la Untold
12 decembrie 2017
joe le taxi

@Client, esti prea dur , dar ai punctat foarte corect.Nu poti avea pretentii de concurenta loiala,sau servicii precum tarile civilizate din vestul UE, cand tu ai in garaj niste birjari care conduc niste harburi. Decat sa faca miting mai bine s-ar reuni patronatul,angajatii si autoritatile locale si s-ar gandi sa elaboreze si sa puna in aplicare o infrastructura si un cod de conduita.Ex. Viena, unde firmele de taxi au ghiseu in aeroport ,iar pasagerii fac comanda si platesc direct la ghiseu.Soferii sunt imbracati la costum iar masinile sunt intr-o stare tehnica foarte buna.Cum ar fi sa avem si noi in gara din C-ta sau la aeroportul Kogalniceanu ghisee precum cele din Viena?Oare este greu sa-i copiem pe cei din tarile civilizate ?Daca suntem impotenti la nivel managerial si ne lipsesc idei, macar sa fim asi la copiat lucruri bune si de calitate. PS.Am observat ca exista si manageri care gandesc altfel.In C-ta este o firma de transport persoane care le-a impus angajatilor sa poarte o costumatie decenta: camasa alba,cu sacou sau vesta,iar masinile lor au o stare tehnica cat de cat buna,plus ca-ti dau chitanta, deci nu fac evaziune fiscala. Sperante exista, iar dracul nu este atat de negru.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6206 secunde