Taximetrist reținut după ce a bătut doi polițiști locali

720
3
Taximetrist reținut după ce a bătut  doi polițiști locali - taximetrist4-1480255555.jpg
Un taximetrist din comuna Mihail Kogălniceanu a fost reținut pentru ultraj, după ce a înjurat și bătut doi polițiști locali din localitate.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, se afla în zona aeroportului Mihail Kogălniceanu, atunci când doi agenți au încercat să-l legitimeze. 


Taximetristul a refuzat să prezinte actul de identitate și nu a pus la dispoziție nici actele autoturismului. Enervat că polițiștii locali au început să filmeze, bărbatul l-a îmbrâncit pe unul dintre agenți, pe care l-a și înjurat. Polițiștii locali i-au dat cu spray la-crimogen taximetristului, care a ripostat cu câteva lovituri de pumni. Atât el, cât și un agent au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. 


Potrivit anumitor surse, bărbatul ar practica taximetria la negru, acesta fiind și motivul pentru care nu a dorit să se legitimeze. Taximetristul a fost reținut și prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, însă magistrații au hotărât ca el să fie cercetat sub control judiciar. 


Comentează știrea

nicu
27 noiembrie 2016
Abuz

De ce sa fie retinut? Nu vedeti ca toate scandalurile cu taximetria la Kogalniceanu sunt legate de Fotu cumnatul primaritei Anca Belu?! Cum vine un biet taximetrist hop si politia locala Kogalniceanu! A se vedea si filmultetul de pe internet unde protagoinist este acest Fotu Cristian unde zice ca el face legea in Kogalniceanu si o injura pe primarita Belu!

vasile cu 4 oua
2 martie 2017
taxi

Polita locala are atributii pe rutiera? De cand si ce articol de lege reglementeaza? La tribunal oameni buni ca nimeni nu s-a nascut primar sau cumnat de primar....cereti daune morale de 10000 euro dupa care burta si nasul pe sus vor suferi o devalorizare!!!

pwla
2 martie 2017
mare de tot

http://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-au-dreptul-politistii-locali-sa-dea-amenzi-de-circulatie-cum-pot-avea-soferii-castig-de-cauza-298571

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4733 secunde