Taximetrist din Constanța, amendat cu 15.000 lei. "Parcă aș fi făcut moarte de om"

1489
4
Taximetrist din Constanța, amendat cu 15.000 lei.

Articole de la același autor

Este pentru prima dată, anul acesta, la Constanța când un șofer este sancționat după ce a intrat cu mașina pe plajă. În urma incidentului de vineri după-amiază și a imaginilor care au circulat pe internet, oamenii legii au dat de urma taximetristului. Nicu B., de 42 de ani, din Medgidia a fost sancționat de agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța cu suma de 15.000 de lei.


Bărbatul are posi-bilitatea să facă contestație și în același timp să plătească suma de 5.000 de lei în 48 de ore. Deși în trecut, pe internet au mai circulat filmulețe cu șoferi care au intrat cu mașina pe plajă sau chiar în apă, până acum nu s-a luat nicio măsură. 
Pe lângă faptul că a primit o amendă usturătoare, bărbatul a rămas și fără loc de muncă, el fiind concediat imediat după ce filmul a apărut pe internet și oamenii legii au intrat pe fir. 


Bărbatul a declarat că a mers cu mașina până pe plajă deoarece clientul său era o persoană cu dizabilități și tot ce a vrut să facă a fost să îl ajute. "M-am bucurat la niște bani și am rămas pe drumuri, atâta tot. Nici nu credeam că am interzis să intru până acolo, dar am avansat și nu puteam să mă mai întorc. Mă înțepeneam și făceam un tam-tam și mai mare. Și pentru suma pe care mi-a dat-o, sincer, nu merita... Dar asta este. M-au căutat de la poliție la toate adresele, m-au sunat, parcă aș fi omorât un om, Dacă făceam o crimă nu eram așa căutat. Anul trecut, când am salvat un om de pe plajă, când era să facă infarct, nu m-a filmat nimeni, să arate că sunt un erou", a declarat taximetristul.


Amintim că bărbatul a intrat vineri cu mașina pe plajă, în zona H2O. Imediat după ce un turist l-a filmat și a postat imaginile pe internet, polițiștii au dat de urma lui după firma de taxi și indicativ. 


Comentează știrea

Traistariu M.
14 iulie 2015
Buna cursa...

Ai avut o cursa banoasa...

Andrei
14 iulie 2015
Eroule

Uite unde era Eroul necunoscut al Constantei...

Gicu
14 iulie 2015
Corect...

Foarte bine ti-a facut nenea taximetristu'. Pe unde circulati in rare cazuri respectati regulile de circulatie. Acum cateva zile am gasit masina lovita in parcare avand pe ea urme de galben (taxi) fara sa lase macar un bilet in geam. Bineinteles a declansat alarma, dar taxiul a disparut foarte repede. Iarna trecuta la o intersectie cineva a claxonat taxiul din fata pt. ca era verde, iar nesimtitul deranjat de zgomot a introdus in marsarier si i-a lovit masina omului, dupa care a plecat in tromba. Apropo... ce ai cautat pe plaja ? Distractie si aere nu? Acum plateste. Nesimtirea costa, dar asa trebuie procedat cu toti cei care procedeaza astfel fara discriminare.

constanteni
14 iulie 2015
Interesant

Inconstientul asta se crede EROU,nebunul bataus din trafic INIMA DE LEU.....Astia trebuiesc internati ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4329 secunde