TAXI PIRAT pe străzile din Constanța. Sancționat drastic de Poliția Locală!

319
TAXI PIRAT pe străzile din Constanța. Sancționat drastic de Poliția Locală! - 22iantaxiprimarie-1611302995.jpg

Articole de la același autor

Joi după amiază, 21 ianuarie, în zona Casa de Cultură din municipiul Constanța, un echipaj al Direcției Generale Poliția Locală cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice a identificat un autovehicul care executa transport de persoane în regim taxi fără a avea dotările necesare conform legislației în vigoare: casetă luminoasă, ecuson cu autorizația pe caroserie, aparat de taxare etc.
Mai mult, în urma verificărilor s-a constatat că autovehiculul nu era autorizat de autoritatea publică locală pentru a presta acest serviciu, motiv pentru care conducătorul autovehiculului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei, conform Legii 38/2003  privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.
Pentru a evita orice incident neplăcut, constănțenii ar trebui să respecte câteva sfaturi elementare. În primul rând, trebuie să folosească doar autovehicule autorizate, inscripționate corespunzător, care au toate elementele de recunoaștere în dotare (casetă luminoasă, listă de preturi, ecuson cu autorizație), să verifice prețurile afișate pe portiere și dacă șoferul nu pornește aparatul de taxat din propria inițiativă, să îi ceară acest lucru. Orice problemă întâmpinată poate fi semnalată la Direcția Generală Poliția Locală, la numărul de telefon 0241484205.
Poliția Locală se află în permanență în stradă, tocmai pentru a preîntâmpina astfel de evenimente neplăcute.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3705 secunde