Tatăl fetiței care a fost ucisă de mama educatoare: "Prima dată se ducea la ea...Mami, te iubesc"

844
1
Tatăl fetiței care a fost ucisă de mama educatoare:

Articole recomandate

Tatăl fetiței de 4 ani care a fost ucisă de mama ei a vorbit pentru prima dată. Sfâșiat de durere, acesta spune că a venit acasă și a fost pus în fața faptului împlinit. Mai mult, acesta spune că fetița era foarte apropiată de mama ei, cea care i-a luat zilele, scrie Digi 24.

"Primul lucru fugea la mama...mami, am venit să te pup și să-ți spun cât de iubesc. Relația dintre mamă și fiică aș putea spune că era mai apropiată decât tată și fiică", spune Marius Neț, tatăl fetiței.

Tragedia s-a întâmplat în vreme ce soțul educatoarei în vârsta de 38 de ani era plecat la serviciu. Mama fetiței s-a încuiat cu ea în baie și acolo i-a luat zilele. Tatăl copilei a fost în stare de șoc ore întregi când a aflat. Îl roade și acum aceeași întrebare. Cum s-a transformat partenera lui în criminală, din mama divinizată de singurul lor copil.

Polițiștii trebuie să afle motivele asasinatului, iar misiunea se anunță cumplit de grea. Educatoarea care și-a ucis fetița într-un mod ce nu poate fi descris își adora copilul, povestesc vecinii: îi spunea prințesă și nu avea ochi decât pentru ea.

Vecină: "Eu tot așa îi spuneam, prințesa mea. Venea, că noi nu avem gard între grădini, venea la mine culegeam mere, flori. Era o scumpete de fetiță." Nici tată fetiței, nici apropiații nu pricep ce s-a întâmplat în mintea femeii care își dedicase viața și cariera copiilor. Directoarea grădiniței vorbea la superlativ despre educatoare, la fel și părinții celor mici din grupa ei.

Vecină: "Femeie extraordinară. A iubit copiii din tot sufletul, s-a declanșat ceva în capul ei de moment, fetița asta a omorât-o, a vrut să se ducă împreună undeva", scrie realitatea.net


Comentează știrea

D A
15 martie 2018
Dooooooamne !?!

Lipsa de credință, pentru că numai ținem post, pentru că biserica și sfintele slujbe au fost înlocuite cu televizorul, tableta și telefoanele inteligente, petrecerile în post când ar trebui să ne rugăm la DUMNEZEU, noi, oamenii avem alte preocupări : dormim, în post mâncăm de dulce și în loc să ascultăm CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, ne preocupă alte și alte chestii ne folositoare, românii fiind încreștinați de peste 2000 de ani, pe HRISTOS, îl neglijăm, defapt ne neglijăm pe noi înșine și unde am ajuns, am ajuns ca să : ne omorâm unii pe alții, omorâm proprii copii, soții între ei și așa mai departe și ce are să se mai întâmple, că vine vorba părintelui Arsenie Boca, vom ajunge să spunem "ieșiți, voi, morților, ca să intrăm, noi în locul morților ! " Vor fi ani grei pentru români, ce a spus DUMNEZEU prin părintele Iustin Pârvu, că pentru necredință și desfrâu, poporul român creștin ortodox, are să aibă foarte mult de suferit și vedem / auzim cum de la o zi la alta, totul se precipită și toate duc într-o direcție gravă : clima s-a răzvrătit împotriva noastră, anotimpurile au luat-o razna, lipsa de iubire unii față de alții, ura, dușmănia, conducătorii au atins apogeul prin tot ce fac, dar fac numai pentru ei și pentru poporul român nu fac nimic, vorbe sunt multe, dar faptele conducătorilor spun și demonstrează contrariul și se vede pur și simplu, că viața oamenilor de rând este cum nu se poate mai rea de la o zi la alta și atunci cum să mai rabde DUMNEZEU toate nelegiuirile care se petrec și se văd cu ochiul liber, fără ca să mai spună unii și alții, toate / totul se reflectă în ce auzim / vedem și mass-media care pentru audiență, transmite / transmit numai și numai răul, catastrofe și urgia care a pus stăpânire pe viața oamenilor ! Când ne vom întoarce la DUMNEZEU, la credință și iubirea unii față de alții, poate atunci, DUMNEZEU, să se mai milostivească de noi, oamenii ! Este strigător la cer, ca o mamă / un tată, să omoare proprii copii, atunci pentru ce să mai faci umbră acestui pământ ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.122 secunde