Tatăl Cameliei Potec în stare gravă, după ce a omorât un cal cu mașina, pe șosea

1071
Tatăl Cameliei Potec în stare gravă, după ce a omorât un cal cu mașina, pe șosea - potec187839000-1507622237.jpg

Articole recomandate

Grigore Potec, tatăl fostei campioane olimpice la natație Camelia Potec, se află în stare gravă după un accident petrecut în județul Buzău.

Accidentul s-a produs pe DN1, Buzău-Ploiești, în localitatea buzoiană Lipia. Grigore Potec, în vârstă de 63 de ani, conducea dinspre Merei înspre Buzău în momentul în care un cal apărut de pe câmp i-a ieșit în față. Șoferul nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul, animalul de câteva sute de kilograme strivind pur și simplu autoturismul Chrysler pe care îl conducea tatăl Cameliei Potec.

Acesta a fost preluat de o ambulanță și internat la secția Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Buzău, între timp fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgență "Sf. Pantelimon" din capitală.

Grigore Potec, în prezent director general al Tehnonav SRL, a fost consilier municipal în CLM Brăila în perioada 2004-2012.

Fiica sa, campioana Camelia Potec, a devenit, în 2013, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, fiind cel mai tânăr președinte de federație din România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5336 secunde