Tată bătut, în plină stradă, până a rămas fără splină

3467
3
Tată bătut, în plină stradă, până a rămas fără splină - tatabatutinplinastrada-1396630634.jpg

Articole de la același autor

Caz șocant petrecut pe o stradă din Valu lui Traian: un tată a fost bătut cu bestialitate, până i-a fost ruptă splina, după ce i-a luat apărarea fiicei lui de 14 ani în fața a doi scandalagii. Incidentul s-a petrecut, duminică, 30 martie, în jurul orei 7.30. Fiica victimei, împreună cu o amică, se îndreptau spre stația de autobuz când au fost acostate de cei doi bătăuși. Tinerii - identificați ulterior ca fiind Cristian Alexandru Bindela, de 23 de ani, și Andrei Isac, de 24 de ani, ambii din localitate - le-au adresat cuvinte obscene și propuneri jignitoare, motiv pentru care, fetele, speriate de insistențele celor doi, l-au sunat pe tatăl uneia dintre ele. Ajuns imediat în zonă, bărbatul nu a putut, însă, să se înțeleagă cu cei doi tineri. Enervați peste măsură că li se cere socoteală, cei doi au sărit la bătaie. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în atenția cărora a ajuns dosarul, Andrei Isac a ținut-o pe victimă cu mâna de gât, în timp ce Cristian Alexandru Bindela "i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură în zona abdominală, cauzându-i acesteia leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 25 - 30 de zile de îngrijiri medicale, punându-i viața în primejdie și provocându-i totodată o infirmitate fizică permanentă, reprezentată de pierderea unui organ, respectiv splina". 


Cei doi au fost acuzați de vătămare corporală, iar magistrații Judecătoriei Constanța au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. 


De menționat că nu este prima dată când cei doi ajung în atenția oamenilor legii; în trecut au fost sancționați cu amenzi pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și pentru abateri de la normele rutiere.


Comentează știrea

boc
5 aprilie 2014
tara de batausi

Suntem un popor de batausi, needucat, bastard. Tineri, fugiti din tara asta nenorocita cat de repede puteti.

alex
5 aprilie 2014
La Puscarie

Niste nenorociti credeti ca acesta este primul lor caz pe care il comit ? astia sunt golani aparati de politia locala stie toata lumea ce se intampla , sa putrezeasca in puscarie nenorociti astia sa-i manance puscaria sper din tot sufletul sa se faca dreptate

adrian
6 aprilie 2014
pt boc

bastarda e ma-ta. nu poti sa descalifici un popor pentru ratatii care apar in ziare.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4741 secunde