TAROM reduce prețurile biletelor pentru anumite destinații. Iată lista

697
TAROM reduce prețurile biletelor pentru anumite destinații. Iată lista - tarom-1571137286.jpg

Articole recomandate

Compania TAROM reduce prețurile biletelor, în perioada 15-20 octombrie, către anumite destinații pentru cei care vor să călătorească în perioada 1 noiembrie - 14 decembrie 2019 și 11 ianuarie - 31 martie 2020.


Tarom anunță tarif de la 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între București - Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chișinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv.

De asemenea, tarife de la 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, sunt valabile pentru călătorii între București - Budapesta, Sofia, Praga, Belgrad, Stockholm, Amsterdam, Bruxelles, Erevan, Salonic.


Tarif de la 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, sunt anunțate pentru călătorii între București - Paris, Cairo, Amman, Beirut, Barcelona, Madrid, Londra.


Oferta include: zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, check-in și catering la bord.


Conform operatorului, perioadă de vânzare a biletelor este de 15 – 20 octombrie, perioadă de călătorie: 01 noiembrie – 14 decembrie 2019 și 11 ianuarie - 31 martie 2020 data ultimului retur, perioada minimă de ședere la destinație este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică, iar perioada maximă de ședere la destinație este de 14 zile.

Rezervarea și emiterea trebuie să fie efectuate în același timp, mai puțin în cazul rezervărilor efectuate pe siteul TAROM pentru care a fost bifată opțiunea de plată în agenție în termen de maxim 48 de ore. Reducere de 90% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de 2 ani.


Modificarea datelor de călătorie poate fi făcută doar cu plata diferenței până la tariful disponibil și aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 EUR/echivalentul monedei de plată. Rambursarea biletelor achiziționate nu este permisă. Operatorul mai precizează că locurile pentru această ofertă sunt limitate și sunt disponibile doar pe zboruri TAROM selecționate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7668 secunde