Tăriceanu și Dragnea: SUA trebuie să aibă încredere în Parlamentul României

180
1
Tăriceanu și Dragnea: SUA trebuie să aibă încredere în Parlamentul României - 646x404-1511871190.jpg

Articole recomandate

Statele Unite ale Americii trebuie să aibă încredere în Parlamentul României care urmărește "să consolideze independența sistemului judiciar" și "eliminarea influențelor politice în funcționarea Justiției", se arată într-un comunicat de presă transmis marți de președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.


"Statele Unite ale Americii trebuie să aibă încredere în Parlamentul României care urmărește să consolideze independența sistemului judiciar și eliminarea influențelor politice în funcționarea Justiției. Statele Unite ale Americii trebuie să aibă încredere în Parlamentul României care dezbate în aceste zile legile de reformă ale Justiției, pentru că este același Parlament care a adoptat Declarația privind aniversarea a două decenii de Parteneriat Strategic România — SUA; a aprobat alocarea a 2% din PIB pentru cheltuielile de apărare; a decis participarea forțelor armate ale României în teatrele de operațiuni din Afganistan și Irak, precum și în cadrul cooperării în coaliția anti-ISIS/DAESH alături de SUA și alți aliați; a adoptat legile privind achiziționarea sistemului de apărare antirachetă Patriot", se subliniază în comunicat.


Comentează știrea

MIHAI
28 noiembrie 2017
SERPII IES LA DRUM

SUA este obligata sa aiba incredere in cei doI " penalisti '' presedinti ai Parlamentului bicefal care , cu modestia si patriotismul lor atrag atentia imperialistilor americani ca nu le este permis sa manifeste neincredere in eforturile celor doi de a " urmari " consolidarea independentei sistemului judiciar si eliminare influentelor politice in functionarea Justitiei . Aroganta acestor doi inamici ai Justitiei depaseste orice limita si demonstreaza ca sunt capabili de orice marsavie . Ca nu cumva SUA sa creada ca sunt doua parlamente , ( paralelismul fiind la ordinea zilei ) cei doi , vulpoiul si cotoiul politicianismului romanesc , joaca la cacealma , afirmand ca Parlamentul de azi este acelasi care a facut si a dres in trecut fapte istorice si nu are alt scop decat de a intari Justitia si lichida coruptia , dand de inteles ca si parlamentarii celorlalte partide sunt solidari cu declaratia lor . Ca Parlamentul a votat masurile si operatiunile amintite , nu are nicio legatura cu atitudinea celor doi si cu actiunile de subordonare totala a Justitiei in vederea apararii celor doi infractori si a altora ca ei . Faptul ca opozitia n-a reactionat imediat , indignata de declaratia " binomului bicefal ", inseamna ca este de acord cu cei doi . Dragnea si Tariceanu sunt doi impostori care vor sa ne faca sa credem ca sunt abili si agili ca doua maimute care vor sa ne demonstreaze cat de repede ajung sus in pom ( si au reusit sa ajunga ) . Le poti admira dibacia , dar ajunsi pe culme nu le vezi decat fundul gol .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5335 secunde