DEZNODĂMÂNT TRAGIC. Tânărul tăiat în două în accidentul de pe podul IPMC era BĂUT LA VOLAN!

1461
7
DEZNODĂMÂNT TRAGIC. Tânărul tăiat în două în accidentul de pe podul IPMC era BĂUT LA VOLAN! - fondaccident11370885344-1370950436.jpg

Articole de la același autor

Pavel Cojocaru, tânărul de 30 de ani mort în accidentul rutier petrecut duminică seara pe podul IPMC, se urcase băut la volan. Potrivit polițiștilor de la Serviciul Rutier Constanța, în urma analizelor a fost stabilit că șoferul avea o alcoolemie de 0,50 g/l alcool pur în sânge. 








Comentează știrea

st3fun
11 iunie 2013
parca ...

... Imi si vine in gand ce am citit ieri, ca era un baiat la locul lui, cuminte, impotriva drogurilor ..... Acest baiat are toate caracteristicile unui sofer de bmw pana acum.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

constantean
11 iunie 2013
sa fim oameni

Bun/rau, drogat sau nu, baut sau nu, cu sau fara BMW, s anu uitam ca a fost un baiat tanar care a lasat in urma un copil de 6 ani. Sa nu uitam ca toti gresim, fiecare in felul lui, acolo i-a fost lui scris sa se opreasca...

onest
11 iunie 2013
mortu-i de vina????

Podul asta sta in paragina de ani de zile, nimeni nu ia nici o masura, fie ca a fost baut sau nu ganditi-va pericolul paste pe oricine.Nu mortu-i de vina ci autoritatile care n-au gasit o solutie de ani de zile. Pentru cei de mai sus nu-i judecati pe cei trecuti in nefiinta ganditi-va ca puteati fi voi in locul lui si fi-ti mai solidari nu va mai mancati atat unii pe altii, pentru ca de aceea pastaie isi bate joc de voi!

No name
11 iunie 2013
concret

Cred ca nu stii sa citesti era ct nu bg si tu ala care o suge sa te fereasca Dumnezeu sa ai parte de asa ceva

Vali
11 iunie 2013
Respect

Cand veti fi trasniti de soarta si va veti intreba de ce sa va aduceti aminte de acest baiat !!!

Anonim
12 iunie 2013
Certitudine

Acest pod este o adevarata capcana. Acum s-a intamplat acest accident care posibil nu ar fi avut acest deznodamant daca podul era sigur. Baut, nebaut, daca era consolidat podul acea grinda trebuia sa ii salveze viata, nu sa il omoare. Va aduceti aminte ca acum 2 - 3 ani tot din acest pod a cazut o bucata de beton in curtea oamenilor? Semne clare ca acest pod se degradeaza si pune in pericol viata oricui trece pe acolo sunt. Dar autoritatilor nu le prea pasa. Fac chipurile o reabilitare a podului asa de mantuiala doar.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Iunie 2013
Stire din Diverse : A murit după ce a luat Algocalmin
Pagina a fost generata in 0.5806 secunde