Tânărul decedat în accidentul de pe DN3, condus pe ultimul drum. "Dumnezeu să-l odihnească!"

1978
Tânărul decedat în accidentul de pe DN3, condus pe ultimul drum.

Articole de la același autor

Laurențiu Cătănoiu, tânărul decedat în accidentul de la Valu lui Traian, în urmă cu două zile, va fi condus astăzi pe ultimul drum. Acesta avea 26 de ani și este fiul șefului de post de la Poliția Grădina. Tânărul lucra la o firmă de curierat. 


Acesta a învățat la Colegiul Tehnic "Vasile Parvan", Constanța, generația 2007-2011. Prietenii băiatului au trimis nenumărate mesaje de condoleanțe. De asemenea, Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina, apropiată de familia tânărului, a transmis următorul mesaj de condoleanțe: "Suntem alături de familia greu încercată, în aceste momente grele pricinuite de decesul fiului domnului Cătănoiu Gheorghe, șeful de post al comunei Grădina, județul Constanța, Ionuț Laurențiu Cătănoiu. Sincere condoleanțe, Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cu regrete în suflet, primarul comunei Grădina, Consiliul local al comunei Grădina și colectivul primăriei comunei Grădina, județul Constanța", a transmis pe pagina de Facebook, Gabriela Iacobici.


Vă reamintim că la data de 11 aprilie, in jurul orelor 18.00, pe DN 3, în apropierea localității Valu lui Traian, un autoturism marca Citroen care se deplasa dinspre Valu lui Traian catre Constanta, a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară Opel pe care a proiectat-o pe sensul opus de mers. Autoutilitara a intrat in coliziune cu autoturism Dacia Duster ce se deplasa pe sensul opus. 


În urma impactului, Laurențiu Cătănoiu a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de medici, viața tânărului nu a mai putut fi salvată. Alte două persoane, șoferul și un pasager din autoturismul Duster, au fost rănite ușor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3542 secunde