TÂNĂRA MOARTĂ IMEDIAT DUPĂ NAȘTERE, LA CONSTANȚA, ÎNMORMÂNTATĂ AZI. CE ARATĂ REZULTATELE NECROPSIEI

1393
TÂNĂRA MOARTĂ IMEDIAT DUPĂ NAȘTERE, LA CONSTANȚA, ÎNMORMÂNTATĂ AZI. CE ARATĂ REZULTATELE NECROPSIEI - teo1516879557-1517130728.jpg

Articole recomandate

Medicii constănțeni au efectuat necropsia femeii din Slobozia care a decedat în urma unei nașteri la un spital privat din Constanța. Astfel, după efectuarea acesteia, legiștii confirmă hemoragia internă care a dus la deces.


Certificatul medico-legal eliberat de autorități arată că decesul femeii a survenit ca urmare a anemiei severe, cu hemoragie internă masivă în antecedente. Starea morbidă inițială care a provocat cele două stări de mai sus a fost "ruptură uterină post delivrență, placenta percretă (accreta – n.r.)" se arată în certificatul medical.


Între timp, IPJ Constanța a deschis un dosar de cercetare penală in rem, pentru faptă, nu pentru persoană, dar soțul femeii decedate nu se va mulțumi doar cu atât.


"Am nevoie de mai multe păreri de la specialiști să putem dovedi culpa medicală" a declarat, pentru Libertatea, Mocanu Gheorghiță.


Teodora Mocanu ar fi împlinit pe 7 februarie 35 de ani. Ea va fi înmormântată duminică la ora 12.30 în comuna Gheorghe Lazăr din județul Ialomița.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.262 secunde