Tânără lovită și arsă de vie, de fostul iubit! De la ce ar fi pornit tragedia

1131
Tânără lovită și arsă de vie, de fostul iubit! De la ce ar fi pornit tragedia - valentina-1551094135.jpg

Articole recomandate

Valentina, o tânără din Buzău, a avut un sfârșit tragic! A fost găsită arsă în apartamentul său de la ultimul etaj. Se presupune că fostul iubit a omorât-o, apoi a incendiat locuința. Tânărul de 21 de ani care a provocat incendiul a fost arestat preventiv, sub acuzația de omor calificat.


Se pare că tragedia s-a produs din cauza unei fotografii pe care Valentina i-a trimis-o, împreună cu un mesaj.


Valentina a dat petrecere în noaptea fatidică


Vineri seara, în apartamentul Valentinei se strânseseră cinci persoane. Printre invitați era și fostul ei iubit, Cosmin Dan. La un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă. Tânărul era furios! I-a reproșat Valentinei că încearcă să îi saboteze noua relație. Totul a început în momentul în care Cosmin a primit pe telefon o fotografie cu Valentina și Anisia, actuala iubită, însoțită de mesajul "Știm tot!".

Enervat la culme, Cosmin ar fi lovit-o pe tânără până a leșinat. A crezut că e moartă și, pentru a ascunde fapta, a dat foc locuinței. Nu înainte de a-și suna un prieten, căruia i-a cerut să-I aducă un bidon cu benzină, scrie cancan.ro

Fata trăia când a fost stropită cu benzină


Valentina trăia atunci când a fost stropită cu benzină și incendiată. Și nici singură în apartament. Alte persoane, invitate la petrecere, s-au ascuns, speriate de atacul lui Cosmin, în baie. Din cauza incendiului, au rămas blocați. Criminalul s-a întors și i-a ajutat să fugă, înainte ca apartamentul să fie cuprins de flăcări, scrie a1.ro.


În urma autopsiei, legiștii au stabilit că decesul Valentinei a fost cauzat de un stop cardio-respirator provocat de intoxicația cu monoxid de carbon. Concluzia medicilor este că victima încă respira atunci când criminalul a dat foc locuinței.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4017 secunde