Tânără lovită în cap de skijet, în stațiunea Mamaia

571
1
Tânără lovită în cap de skijet, în stațiunea Mamaia - lovitaincapdeskijetmamaia-1406470155.jpg

Articole recomandate

O tânără în vârstă de 19 ani a fost lovită în cap de un skijet, ieri, în stațiunea Mamaia. Aceasta a intrat pe culoarul amenajat pentru skijeturi, moment în care a fost lovită. 


Turiștii prezenți la fața locului au sunat imediat la 112. Între timp, salvamarii au reușit să o aducă la mal. Tânăra a suferit lovituri la cap, motiv pentru care a fost chemată o ambulanță pentru a-i acorda îngrijirile medicale necesare. 


Ulterior, tânăra a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Constanța. Potrivit reprezentanților de la Serviciul de Ambulanță, fata prezenta un traumatism cranian minor. Medicii vor efectua investigațiile de specialitate.



Comentează știrea

Ion
28 iulie 2014
caldura mare mon cher

Pe o plaja atat de aglomerata cum este Mamaia sporturile nauitice pot fi autorizate doar cu complicitarea criminala a aluia care ia bani pe autorizatii.. Cine o fi oare? Cine a pus la cale bataia de joc care dureaza de 14 ani? Unde se duc banii ? Cine autorizeaza constructiile pe plaja si pe malul lacului? De unde sunt banii investiti in cladiri de lux care nu au utilizare de cand au fost construite? . .De unde a avut Vectra bani sa termine minunea de cladire si garaje cu lifturi de langa hotelul Rex, cladire care "daca" are 10 locatari ..? A dat faliment banca care a creditat si nu am aflat? A aparut un lichidator si putem cumpara chilipiruri cu geamuri fumurii la balcoane? Va incumetati sa faceti un articol? sau chiar mai multe, sa incapa toate smecheriile...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Social : O mie de lampioane pentru copii
Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Cultură-Educație : The Color Run ajunge și la Mamaia
Duminică, 20 Iulie 2014
Stire din Diverse : Apariții ciudate, pe cerul din Mamaia
Pagina a fost generata in 2.7164 secunde