TÂNĂRĂ ÎN SCAUN CU ROTILE, MESAJ PENTRU ȘOFERUL UNUI BOLID DE LUX: "Eu pe unde ar trebui să merg?"

5734
3

Articole recomandate

Lipsa parcărilor din Constanța i-a transformat pe șoferi în vânători de locuri libere, unde să-și poată lăsa mașina. Pietonii au devenit înțelegători cu timpul, și s-au resemnat să treacă cu greu printre zecile de mașini care ocupă aproape integral multe dintre trotuare. 


Cu toate acestea, există și șoferi pentru care pietonii pur și simplu nu au nicio importanță. Să se gândească ei oare la persoanele cu dizabilități sau la mamele cu copii în cărucior? NICI NU POATE FI VORBA! 


Un astfel de caz este semnalat de o tânără aflată în cărucior cu rotile, și care nu a putut înainta din cauza unui șofer care și-a parcat bolidul de lux pe trotuarul din fața "Centrului multifuncțional Jean Constantin":

"Mesaj pentru CT 34 AEX: Dacă tu ai parcat pe trotuar eu pe unde ar trebui să merg? (Fault la accesibilitate ! - Constanta; b-dul Ferdinand - Centrul multifuncțional Jean Constantin - 2.05.2018 ora ~14.00)", este postarea tinerei.



Comentează știrea

Klaus
4 mai 2018
Satu Constanta

S-a ajuns , ca in satu Constanta , ca o bucata de fier si tabla , sa aiba valoare mai mare , decat viata unui om .

Denys
4 mai 2018
30 ani lumina in evul mediu

Constanța - cel mai murdar oras,cel mai neingrijit oras,cel mai trist oras.Avem primar si autoritati doar pe hartie,niste mazgalituri de oameni toti.Vinde-ti si orasul asta.

ady
4 mai 2018
Popor de tigani smardoi si cocalari

Ce asteptări să avem din partea unui popor de tigani smardoi si cocalari in trafic???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2998 secunde