€ 4.7564
£ 5.5575
$ 4.2005

Mai multe ştiri online:

Tânără din Năvodari, sechestrată în bordel? Mama sa o caută disperată

Ştire online publicată Marţi, 08 Ianuarie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
O mamă din orașul Năvodari, județul Constanța, își caută cu disperare fiica dispărută de mai bine de trei luni în Germania. Femeia, împreună cu mai mulți prieteni, a lansat mai multe apeluri pe rețelele de socializare pentru găsirea fetei. 


Alexandra David, în vârstă de 26 de ani, a fost dată dispărută la Poliție, de mama sa, care a solicitat și autorităților din Germania informații despre locația fetei, anunță observator.tv. 


Potrivit unor surse, tânăra ar fi locuit, ultima dată, în orașul Hamburg și ar fi practicat prostituția de mai mulți ani. După mai multe distribuiri pe Facebook, oamenii au descoperit mai multe adrese ale unor bordeluri din Duisburg sau Koln în care fata ar fi fost văzută. 


„Am anunțat autoritățile. De trei luni nu știu nimic. Nu a mai luat legătura cu nimeni. Bănuiesc că e sechestrată!”, a declarat mama fetei, într-un comentariu la postarea de pe rețeaua de socializare. 


Toți cei care dețin informații despre tânăra dispărută sunt rugați să sune la numărul de urgență 112 sau să o contacteze pe mama fetei, pe Facebook. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8444 secunde