Tânără din Hârșova, răpită și violată de doi indivizi

1028
2
Tânără din Hârșova, răpită și violată de doi indivizi - harsova-1337001398.jpg
Polițiștii din Medgidia au fost sesizați, sâmbătă de o tânără de 28 de ani din Hârșova, cu privire la faptul că a fost victima unui viol și că se află în zona Barăcilor CFR de pe strada Silozului din localitate. Ulterior, ajunsă la poliție, femeia a reclamat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2,00, a fost luată cu forța din locuința din Hârșova și dusă spre Medgidia. La ieșirea din Hârșova, în apropierea unei păduri, ea a fost violată în autoturism. După consumarea actului, a arătat femeia, a fost dusă la locuința mamei ei, din Medgidia.

Calvarul tinerei nu s-a încheiat, însă. Sâmbătă dimineață, a reclamat femeia, în timp ce era singură în locuința mamei ei, a venit un văr al primului individ, a luat-o cu forța din locuință, a urcat-o într-o autoutilitară și a dus-o la locuința lui din Medgidia, unde a violat-o.

Pe parcursul cercetărilor, reclamanta a fost condusă la Serviciul Județean de Medicină Legală Constanța, unde a fost examinată din punct de vedere medico-legal, fiind formulate următoarele concluzii preliminare: nu prezintă leziuni de violență pe cap, trunchi și membre și la nivelul regiunii genitale și anale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor comiterii aspectelor sesizate, precum și a stabili dacă acestea au suport real.

Comentează știrea

mihaela
14 mai 2012
ce ne facem, cum ne aparam?

Cand am auzit pt. prima data despre Mazare si boala lui sida, am crezut ca e o simpla miciuna. Dar ce te faci cu asemenea cazuri, in care o tanara nevinovata devine victima agresiunilor puse la cale de 'smecherasi' suportati de cei de la primarie... nu pot sa cred in ce hal a ajuns aceasta tara. nici pe strada nu mai poti iesi, ca femeie. rusine autoritatilor !

mitica butic
14 mai 2012
alta parasuta nesatisfacuta

pff.. banuiesc ca nu ia-u dat cati bani a vrut de sa dus la politie. iar pt mesaj. 1: terminativ-a ma si aici nu scap de voi ??? omul e bolnav, incercati sa i-i faceti viata mai grea?? huaaaa PArasutelor umanee, mazare e mai tare ca voi !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2741 secunde