Tânără de 17 ani, găsită spânzurată într-o anexă a locuinței

1035
Tânără de 17 ani, găsită spânzurată într-o anexă a locuinței - legala-1509388423.jpg

Articole recomandate

O tânără de 17 ani din municipiul Lugoj, județul Timiș a fost găsită de familie spânzurată într-o anexă a locuinței, iar fata nu a lăsat niciun bilet de adio. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Timiș, Florina Dragomir, a declarat pentru News.ro că tânăra de 17 ani a fost găsită spânzurată, luni seara, într-o anexă a locuinței din municipiul Lugoj. Mai multe echipaje de poliție și de la ambulanță au sosit la locul incidentului, iar medicii au început imediat manevrele de resuscitare, însă în zadar, fata fiind declarată decedată.

"Polițistii au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără de 17 ani a fost găsită decedată într-o anexă a unei locuințe de pe raza localității Lugoj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a declarat Florina Dragomir.

Polițiștii spun că familia fetei a declarat că nimic nu prevestea gestul tinerei și că aceasta nu părea să aibă probleme. De asemenea, ea nu a lăsat un bilet de adio ca să își explice decizia.

Oamenii legii încearcă să afle ce a împins-o pe fată și își ia viața.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Servociul de Medicină Legală din Lugoj, pentru autopsie.

Sursa: News.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8707 secunde