€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Tânără cercetată de polițiști! Și-a făcut rost de acte false, pentru a munci în Italia

Ştire online publicată Joi, 18 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Iași au descoperit o carte de identitate și un permis de conducere, documente ce s-au dovedit a fi false, despre care o tânără din Republica Moldova a declarat că le-a procurat în vederea folosirii pe teritoriul Italiei. 


În data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, Elena C., cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 22 de ani, călătorind ca pasager și intenționând să se îmbarce pe o cursă aeriană cu destinația Bergamo.


La controlul specific, polițiștii de frontieră au descoperit asupra persoanei în cauză o carte de identitate și un permis de conducere, ambele fiind bulgare. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noștri au stabilit că documentele sunt false. 
Tânăra a declarat că în vara acestui an a obținut documentele de la o persoană ale cărei date de identificare nu le cunoaște, în schimbul sumei de 500 de euro, intenționând să le folosească pe teritoriul Italiei, în vederea obținerii unui loc de muncă. 
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7115 secunde