Tânăra care a bătut 4 polițiști și 3 agenți de pază: „Mama mea e procuror!”

1019
Tânăra care a bătut 4 polițiști și 3 agenți de pază: „Mama mea e procuror!” - 17septfatapolitistibataiesursamo-1600324126.jpg

Articole de la același autor

Tânără de 22 de ani, acuzată că a bătut opt persoane, printre care trei polițiști locali, un polițist și trei agenți de pază, va rămâne după gratii. Magistrații Tribunalului Constanța au respins contestația la măsura arestării, formulată de tânără. Aceasta este acuzată de patru infracțiuni de ultraj, două infracțiuni de lovire sau alte violențe și o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Reamintim că dosarul se află la procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, iar magistrații Judecătoriei Constanța au admis propunerea arestării preventive a suspectei, pentru 30 de zile. Decizia a rămas definitivă.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în seara zilei de 11 septembrie, în jurul orei 21:20 numita I.L.I., în timp ce se afla în incinta localului SC SC Jack Pot SRL din municipiul Constanța, „în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului. În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata I.L.I. l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăți private”.

UIterior, la fața locului au ajuns trei polițiști locali, iar când s-a încercat imobilizarea inculpatei, „aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng”. Femeia a fost reținută și încătușată, într-un final, de un echipaj de polițiști ajunși la fața locului. Atitudinea agresivă a continuat și la secția de poliție, unde femeia a lovit un polițist.

În momentul încătușării, suspecta a făcut circ, strigând „mama mea e procuror” și „veți muri cu toții!”.

Referitor la afirmațiile tinerei, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au precizat: „Totodată, urmare imaginilor video apărute în spațiul public în legătură cu faptele comise de inculpata sus-menționată, se impune a fi precizat că verificările efectuate au infirmat susținerile acesteia potrivit cărora ar fi fiica unui magistrat.

De asemenea, reiterăm că măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9988 secunde