€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Tânără amendată pentru că a semnalat un posibil furt de lemne

Ştire online publicată Joi, 16 Noiembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
libertatea.ro
Tânără amendată pentru că a semnalat un posibil furt de lemne - otanaradiniasiafostamendatapentr-1510869395.jpg
În loc să fie răsplătită pentru simțul civic, o tânără din Iași a fost amendată pentru că a sesizat un posibil furt de lemne. Iulia Cojocea a verificat numărul de înregistrare al camionului care ar fi putut transporta ilegal lemne cu ajutorul aplicației Inspectorul Pădurii și i s-a recomandat să sune la 112. Dorința de a semnala la Poliție un posibil caz de furt i-a adus ieșencei o amendă de 500 de lei.


Tânăra a aflat de la polițiștii din Câmpulung că proprietarii vehiculului au înregistrat transportul de lemne pe numărul de înmatriculare al semiremorcii și nu pe cel al capului de TIR pe care tânăra îl verificase cu ajutorul aplicației.

Acesta a fost motivul pentru care polițiștii din Suceava au amendat-o pe Iulia Cojocea cu 500 de lei, deși sancțiunile pentru folosirea abuzivă a serviciului 112 pornesc de la un simplu avertisment.

Tânăra este hotărâtă să conteste amenda în instanță.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Suceava au menționat că sunt frecvente astfel de cazuri întrucât oamenii verifică în aplicație numărul de înmatriculare al capului trăgător al vehiculului, iar avizul de transport este acordat pe numărul semiremorcii, scrie libertatea.roDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8693 secunde