Tânăr reținut după ce a furat poșeta unei femei

255
1
Tânăr reținut după ce a furat poșeta unei femei - tanarde-1504797962.jpg
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au efectuat cercetări în cazul unei tâlhării comise de un minor. Băiatul, în vârstă de 14 ani, din Constanța, este acuzat că, în urmă cu câteva zile, în timp ce se afla pe strada Soveja, a furat poșeta unei femei. Tânărul a îmbrâncit-o pe victimă și apoi s-a făcut nevăzut după ce i-a furat bunul. 


Minorul a fost identificat de oamenii legii și a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 


Comentează știrea

dupont
7 septembrie 2017
Mărturie de împrumut de bani grave între individ. Adresă e-mail : [email protected]  

Mărturie de împrumut de bani grave între individ. Adresă e-mail : [email protected]                                                  Multumesc Domnului Sunt doamna DUPONT Carole căutând împrumut pentru mai mult de 7 luni am fost de multe ori smulse pe site-urile de împrumut prin dorința de a face un împrumut la mai multe persoane, dar în cele din urmă nu am primit nimic în contul meu. Din fericire, am dat peste o mărturie a împrumutului făcut de doamna chantal BERNET în ceea ce privește doamna MERCIER Jessica Am contactat-o ​​și apoi mi-a spus procedurile pe care trebuie să le fac pentru a obține împrumutul ceea ce am făcut pentru a obține împrumutul de 45.000 de euro pentru a-mi realiza proiectul. Motivul pentru care mi-am luat timp să-mi mărturisesc onestitatea pe net.  Așa că adresez tuturor celor care au nevoie să o contacteze                                                         e-mail:                                        [email protected]                                        [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7211 secunde