Mai multe ştiri online:

Tânăr reținut de polițiști, după ce a fost prins cu tutun

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut vineri un bărbat, în vârstă de 28 de ani, după ce a fost depistat, în timpul unor verificări, deplasându-se cu zece kilograme de tutun mărunțit asupra sa, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, ulterior, în baza mandatului de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria sectorului 1, la domiciliul acestuia a fost găsite și ridicate 143 kilograme de tutun mărunțit, pe care persoana în cauză intenționa să o comercializeze către diferite persoane fizice.

Valoarea totală a prejudiciului este de 66.400 lei, adică valoarea accizei datorată Bugetului Consolidat al Statului.

De asemenea, soția celui în cauză a fost depistată părăsind locuința de domiciliu cu un autovehicul în portbagajul căruia se aflau 13 kg tutun.

În urma administrării probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 ore, fiind prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru deținere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării peste limita a 1 kg tutun de fumat, precizează comunicatul citat. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7547 secunde