Tânăr prins în flagrant cu zeci de grame la POȘTĂ. Se folosea de o rudă invalidă pentru a face trafic cu etnobotanice

180
Tânăr prins în flagrant cu zeci de grame la POȘTĂ. Se folosea de o rudă invalidă pentru a face trafic cu etnobotanice - 1423501-1471513482.jpg
Polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT din Constanța au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 26 de ani, bănuit de trafic cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Oamenii legii au ridicat 60 de grame cu substanța în cauză, sosită în țară ambalată într-un colet din China.

Mai exact, la data de 16 august, polițiștii BCCO și mascații din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale l-au prins în flagrant pe Răzvan Petrescu, în vârstă de 26 de ani, din Constanța, în timp ce intenționa să ridice un colet, sosit din China, de la un oficiu poștal. Tânărul comandase substanța on-line, de pe un site din China, menționând ca destinatar o rudă a sa. Culmea este faptul că, tânărul a profitat că ruda sa este invalidă pentru a comanda droguri pe numele ei.

În urma analizei de laborator a cantității de 60 grame de substanță identificată în colet s-a stabilit că aceasta are ca substanță activă compusul FUB-AKB 48, care face parte din categoria substanțelor noi cu proprietăți psihoactive (etnobotanice). Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță, iar ulterior Tribunalul Constanța a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3593 secunde