Tânăr mort sub ochii tatălui în cumplitul accident de microbuz, soldat cu 9 morți

223
Tânăr mort sub ochii tatălui în cumplitul accident de microbuz, soldat cu 9 morți - microbuzbistrita55023000-1523007803.jpg

Articole recomandate

Tânărul din Iași care și-a pierdut viața în accidentul din Neamț, unde un mi­crobuz s-a răsturnat în râul Bistrița, a murit sub privirile tatălui, care se afla într-o mașină care circula mai în spate. Este vorba despre Constantin Savei - Lupu, în vârstă de 19 ani, din localitatea Deleni, lângă Hârlău, potrivit ziaruldeiasi.ro.

În momentul în care microbuzul a lovit capul de pod și s-a răsturnat în râul Bistrița, tânărul din Iași se afla în partea din spate a mașinii, pe o bancă din lemn. Atât el, cât și alte opt persoane au murit înecate.

Tragedia s-a produs sub privirile tatălui tânărului din Iași. Dumitru Savei - Lupu, în vârstă de 55 de ani, se afla împreună cu alți muncitori într-un alt microbuz care circula în spatele celui căzut în râu. Ei sunt cei care au sunat la numărul 112 pentru a primi ajutor, în jurul orei 00.45. De asemenea, în același accident au murit și doi verișori ai tânărului Constantin, fiind vorba despre fiii surorii tatălui său.

Potrivit cursei citate, cei doi ieșeni, tatăl și fiul, erau plecați de o lună de zile la Arad și lucrau la o firmă care se ocupa cu plantarea copacilor. Acum se întorceau acasă pentru Paște.

Nouă oameni au murit în județul Neamț după ce microbuzul în care se aflau a căzut în râul Bistrița. În mașină erau în total 10 persoane. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a supraviețuit. Toți erau muncitori și se întorceau acasă de la Arad pentru a petrece Paștele alături de familie. Microbuzul care îi transporta era unul de marfă, dar modificat ilegal pentru transport persoane. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Singurul supraviețuitor al cumplitului accident din Neamț, în care și-au pierdut viața nouă persoane, a povestit că dormea în momentul când s-a produs accidentul.

Accidentul este anchetat de polițiști, care au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8638 secunde