Tânăr mort în timp ce se distra într-un club din Constanța

935
1
Tânăr mort în timp  ce se distra într-un club din Constanța - tanar1-1406474197.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 23 de ani și-a găsit sfârșitul după ce a venit pentru o distracție la mare.

Marian Mezdrea, din București, venise la Constanța împreună cu un prieten, sâmbătă dimineață. Spre seară, tânărul s-a distrat în mai multe cluburi din Mamaia, iar duminică dimineață, în jurul orei 3, i s-a făcut rău. Deși prietenii care îl însoțeau au încercat să-i acorde primul ajutor și au sunat imediat la 112, până la sosirea ambulanței, tânărul a decedat.

Cu doar câteva minute înainte de a i se face rău, Marian Mezdrea a postat pe pagina personală de Facebook mai multe fotografii în care arăta cât de bine se distrează.

Moartea a survenit în urma unui stop cardio respirator, însă medicii nu exclud nici varianta ca decesul să fi fost cauzat de excesul de alcool sau substanțe halucinogene. Acest lucru va fi stabilit, astăzi, în urma efectuării necropsiei. 

Comentează știrea

admirator
28 iulie 2014
mda...

soarele, canicula, marea, sexul, alcoolul, drogurile, noptile nedormite luate impreuna nu sunt sanatoase. Reclamele facute Litoralului exact pe aceste elemente (si cumulate) este iresponsabila. Pina la urma, cineva o sa se sesizeze si va da in judecata iresponsabilii. Pina atunci, cati vor mai muri? ca si in cazul maidanezilor, numai iresponsabili la conduceri...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5316 secunde