TÂNĂR ÎNJUNGHIAT ÎN PARCAREA UNUI CLUB DIN MAMAIA / Agresorul, identificat și reținut

845
TÂNĂR ÎNJUNGHIAT ÎN PARCAREA UNUI CLUB DIN MAMAIA / Agresorul, identificat și reținut - politiarutieraactiunepietonizona-1493879137.jpg
Un tânăr de 26 de ani, din Năvodari, identificat de polițiștii constănțeni ca fiind cel care a înjunghiat un alt tânăr duminică, în stațiunea Mamaia, a fost reținut miercuri seara pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


"În urma cercetărilor desfășurate de către polițiștii constănțeni, în cazul comiterii infracțiunii de tentativă de omor din stațiunea Mamaia, de weekendul trecut, a fost identificat autorul faptei, în persoana lui I.F., în vârstă de 26 de ani, din Năvodari", conform polițiștilor din Constanța. 

Tânărul a fost introdus în arestul IPJ Constanța, urmând să fie prezentat azi instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


xxx

Un tânăr a fost înjunghiat în spate de un alt tânăr, duminică dimineață, în parcarea unui cunoscut club din Mamaia, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Victima în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în Constanța, a fost înjunghiată în urma unui conflict spontan, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3263 secunde