TÂNĂR ÎMPUȘCAT ÎN CAP DE UN POLIȚIST. Victima, preluată de elicopterul SMURD

588
1
TÂNĂR ÎMPUȘCAT ÎN CAP DE UN POLIȚIST. Victima, preluată de elicopterul SMURD - focuridearma293059800-1521118996.jpg
Un polițist din Vaslui a împușcat, joi după-amiază, un tânăr în vârstă de 27 ani, în zona industrială a orașului. Din primele informații, se pare că omul legii a fost nevoit să folosească arma pentru că se opunea arestării. 


Potrivit martorilor, tânărul se urcase la volanul unei mașini, deși avea permisul de conducere suspendat. În momentul în care polițistul i-a făcut semn să oprească, acesta s-a conformat, însă apoi a luat-o la fugă, scrie vremeanouă.ro.

Potrvit comunicatului IPSJ Vaslui, polițistul a pornit în urmărirea suspectului, încercând să-l oprească prin somare verbală și foc în plan vertical. Din nefericire, arma agentului s-a descărcat accidental, rănindu-l pe bărbatul urmărit în zona capului, rănindu-l grav.

La fața locului au sosit echipaje de Poliție, Jandarmerie și Ambulanță. Tânărul a fost preluat de o Ambulanță SMURD și urmează să fie transportat cu elicopterul la Iași. Zona a fost încercuită, la fața locului ajungând și șeful Poliției Județului Vaslui, Doru Panțâru, precum și cel al Poliției Municipale. In aceste momente se fac cercetări. Nimeni nu are voie să se apropie la mai mult de 100 metri distanță.


Comentează știrea

Alex
15 martie 2018
Despre caz

Asta-i cusuta cu ata alba pe un fond negru stringent, cum sa tragi in plan vertical si glontul sa aiba o traiectorie orizontala. Investigheaza, nea partaru, ca-i prea gogonata

Pagina a fost generata in 0.507 secunde