Tânăr dispărut în Dunăre, găsit mort după aproape o zi de căutări

158
Tânăr dispărut în Dunăre, găsit mort după aproape o zi de căutări - pompieri63476300-1476650727.jpg

Articole recomandate

Trupul unui tânăr dispărut în Dunăre, după ce a căzut dintr-o barcă, în zona Mila 23, județul Tulcea, a fost găsit de către pompieri după aproape o zi de căutări.


Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) "Delta" al județului Tulcea a fost solicitat să intervină, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona localității Mila 23, pentru căutarea unui bărbat în vârstă de 25 de ani, care a căzut dintr-o barcă în Dunăre, potrivit unui comunicat al ISU Tulcea, scrie News.ro.

"Imediat de la primirea apelului, care anunța dispariția persoanei, la fața locului s-a deplasat cu un un mijloc de mobilitate navală un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea", se arată în comunicatulpublicat duminică.

Echipa de intervenție a început căutarea bărbatului respectiv, dar operațiunea nu a avut succes, fiind oprită la un moment dat.

Pompierii au reluat căutările sâmbătă, iar după mai multe ore trupul tânărului a fost găsit decedat. Cadavrul său a fost scos la mal și dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

În cauză a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cum s-a produs incidentul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0582 secunde